TOTALENTREPRISE

En af vores store specialer er totalentreprise.

Vi specialisere os i at give dig den bedste oplevelse omkring dit projekt. Vi holder styr på alle underleverendøre, så du kan fortsætte som du plejer.

Vi går meget op i at have dig med fra A-Z, så der aldrig opstår misforståelser. 

Går du og drømmer om en totalrenovering af dit hjem? Lad os give dig et uforpligtende tilbud på din drøm. Kontakt os her.

Totalentreprise vs hovedentreprise?

Du har sikkert hørt om både hovedentreprise og totalentreprise. Nogle anbefaler det ene, og nogle det andet. Og hvad skal man vælge, og hvad passer bedst til dig og dit projekt? 

Hovedentreprise er omfattet af flere, men ikke alle fagområder i et byggeprojekt.
Som hovedentreprenør sørger vi for at tage os af fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet.

Det betyder at vi indgår aftaler og kontrakter med de fagentrepriser der bliver brugt, og vi sørger for at tidsplanen bliver holdt, fagområderne bliver koordineret og at byggeriet lever op til de aftalte resultat og kvalitetsmæssige standarder.

Totalentreprise omfatter alle aspekter af byggeriet. Herunder rådgivning (arkitekter og ingeniører), alle de repræsenterede fagområder. Som totalentreprenør sørger vi for alle planlægnings- og styringsopgaver fra start til slut i projektet.

Fordelene for dig, som vælger totalentreprise er, at du ikke skal bekymre dig om noget, eller indhente godkendelser og tilbud flere steder fra. Du har en kontrakt med os, og så sørger vi at dit projekt kører glat, og er færdigt til tiden.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak om, hvad der passer bedst til dig og dit projekt.

Se vores projekter indenfor totalentreprise

Opførsel af ny garage
Opførsel af ny garage, med dobbelt port, samt en hems over indgang og massere af plads til loftet, så der
Læs mere
Totalrenovering
Totalentreprise på smukt hus, som vi i skrivende stund er igang med.
Læs mere
Opførsel af nyt hus – totalentreprise
Fra 131kvm til 281kvm, totalentreprise i særklasse. Vi fik fornøjelsen at lave totalentreprise på dette spændende projekt, hvor et mindre
Læs mere